Boatshow

A jövő hét végén (2013. február 14-17.) lesz a Budapest Boatshow. Arra gondoltam, hogy pár példányt nyomtatnék a céljainkról és azt néhány szó kíséretében átadnánk a vitorlás szövetségnél, hajós újságoknál … Mivel a “néhány szó” tekintetében közismerten nem én vagyok a legideálisabb személy, ezért szerintem jó lenne ha többen, közösen mennénk.

Létrehoztam a szokásos Doodle szavazást szombatra és vasárnapra.

Az alábbi két irományt gondoltam átadni egybefűzve:

Az egyesület céljai

Változtatási javaslatok

(Természetesen még módosíthatók javíthatók a hozzászólásaitok alapján.)

Székely András

Bejegyzés kategória: Hírek, események. közvetlen link.

6 Responses to Boatshow

 1. szigi says:

  A 3. post (mentőmellény) már nem a 4-es számú, hanem az 5-ös számú felszerelési jegyzék van. Amely egyébként nem kevésbé fura és inkonzisztens, mint a korábbi.

 2. Berényi András says:

  Én is pénteken szándékozom menni.

 3. Berényi András says:

  Nekem jobban tetszik azért az 5. jegyzék. Pl. nem kell 8m-es hajóra 15 kg-os horgony, ez azért előrelépés 🙂 Mondjuk azt én sem értem, hogy a kötélhosszak tól-ig-ban vannak megadva. Nekem 8m hosszú hajóm van és eddig is két evezőm volt, meg 2kg-os tűzoltó készülékem egyszerűen a józan ész miatt. 1 evezővel ugyanis nem lehet elhajtani egy ilyen hajót, kettővel viszont igen. 1kg-os tűzoltókészülékkel legfeljebb a cigicsikk oltható el, a 2kg-os azért már valami.

  • Szekely_Andras says:

   Akkor te egy jó példa vagy arra, hogy az emberek előírások nélkül is képesek gondolkodni és a saját biztonságukért akkor is tesznek, ha az nem kötelező.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.